Условия на доставка - STELS

Условия на доставка

ПОРЪЧКА МОЖЕ ДА НАПРАВИТЕ:

След като постъпи поръчка, потребителят получава потвърждение по имейл или телефон.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА:

Доставката на продукти за България е безплатна за поръчки на стойност над 150.00 лв. с ДДС!

Доставките се извършват чрез куриерски фирми Speedy и Еконт.

Сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:
– За стоки, поръчани до 15:30 часа българско време – 1 работен ден, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.
– За стоки, поръчани след 15:30 часа българско време – 2 работни дни, считано от деня следващ деня, в който е потвърдена поръчката.

!!! Посочените срокове се прилагат доколкото не противоречат на сроковете за доставка, прилагани от съответния куриер. Освен при „Наложен платеж“, всички срокове за доставка започват да текат след като е заплатена цялата дължима сума, включваща цената на стоката и цената за обработване и доставка.

– СТЕЛС – СТ ООД се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на 1 работен ден от подаването на заявката на онлайн платформата, за да потвърди дата на доставка, удобна за двете страни и непротиворечаща на изборените горе условия.
– за поръчки в почивни дни и официални празници, онлайн магазинът се ангажира да се свърже с всички клиенти в рамките на първия работен ден.
– СТЕЛС – СТ ООД си запазва правото едностранно, без да е необходимо да информира купувача, да удължава посочените срокове с до 12 дни. За всяка промяна в обявените срокове на доставка, онлайн магазинът се ангажира да информира своевременно купувача.